Oct 15, 2009

Albania
= Festivali i Këngës =
.
"Big" Group 1:
Anjeza Shahini - Në pasqyrë
Teuta Kurti - Mall i pashuar
Claudio La Regina - Ave Maria / Claudio La Regina & Scaravaglione - Ave Maria
Kamela Islami - Gjëra të thjeshta
Pirro Çako - Një tjetër jetë / Pirro Çako, Eliza & Rosela - Një tjetër jetë
Dorina Garuci - Sekreti i dashurisë
Juliana Pasha - Nuk mundem pa ty
Denisa Macaj - Aria
Erga Halilaj - Party
Era Rusi - Fjalë dhe gjunjë / Karaoke version
Flaka Krelani - Le të bëhet çfarë të dojë
Mariza Ikonomi - Vazhdoj këndoj
Erti Hizmo & Lindita Halimi - Nuk të dorëzohem
Guximtar Rushani - Gëzuar
Stefi & Endri Prifti - U dogja mrekullisht
Rovena Dilo - Përtej kohës
Kejsi Tola - Ndonjëherë
.
.
"Young" group 2:
Stefan Marena - Retë s'na ndajnë
Brikena Asa - Sa dua unë
Onanta Spahiu - Dashurisë i erdhi vjeshta
Jona Koleci - Stinë dashurie
Nazmie Selimi - Mendohu dhe njëherë
Goldi Halili - Tirana Brodway
Iris Hoxha - Zërin tim ta ndjesh
Supernova - Gabimi
Ardita Tusha - Je larg
Selina Prelaj - Të dy e dimë
Vitmar Basha - Një tjetër jetë
Lutus - Botë pa sy
Kelly - Ajo
Dorina Toçi - Një fjalë të ngrohtë
Borana Kalemi - Ti
Amanda Ujkaj & Violeta Lulgjuraj - Vitet më të bukura (not allowed to be shared)
Yje të panjohur - Si dy të huaj
Çlirim Leka - Nata ime
.
.